Motorrijbewijspoint Sittard-Geleen motorrijlesplan

Motorrijbewijspoint Sittard-Geleen motorrijlesplan

Nooit meer in de vervelende file staan! Geniet van het heerlijke gevoel van vrijheid wat motorrijden geeft. Motorrijden is de leukste manier om je in het verkeer te verplaatsen en geeft je mega energie! Je kunt bij motorrijschool Motorrijbewijspoint Sittard-Geleen eenvoudig in een aantal stappen voordelig met een versnelde rijopleiding je motorrijlessen voor de A1, A2, code 80 en de A categorie volgen en snel slagen voor je rijbewijs met een onbeperkte CBR examengarantie AVB en AVD van 12 maanden.

1. Aanmelding en de rijtest

Na het aanmelden nemen wij direct contact met je op om al je wensen te bespreken en je vragen te beantwoorden. Ook vragen we je of je het autorijbewijs of je theoriecertificaat voor de motor hebt behaald. Voordat je met motorrijlessen begint, moet je één van beide in bezit te hebben. Nadat telefonisch al je wensen zijn besproken en al je vragen zijn beantwoord zal er een vrijblijvende rijtest worden afgesproken.

Tijdens de rijtest maak je kennis met jouw vaste rijinstructeur en krijg je antwoord op al je vragen. Je komt dan te weten hoe je feeling en technische aanleg is voor het motorrijden, wat je leersnelheid is, hoeveel rijlessen er nodig zijn om direct te kunnen slagen voor het motorrijbewijs en wat de kosten van de motorrijcursus zullen gaan bedragen.

Motorrijbewijspoint Sittard-Geleen bied je een complete motorrijopleiding op maat, dat scheelt veel tijd en geld!

Motorrijbewijspoint Sittard-Geleen motorrijlesplan

2. Motor rijopleiding en de motorrijlessen

Na de rijtest kun je zelf bepalen voor welke rijopleiding je kiest om snel je motorrijbewijs te halen. Bij Motorrijbewijspoint Sittard-Geleen kan je kiezen uit een reguliere rijopleiding voor de motor, een spoedopleiding en spoedcursus motorrijbewijs van 2 - 8 weken of een motor rijleskamp van 4 of 5 dagen of in 2 weken. Voor de eerste rijles worden alle afspraken duidelijk schriftelijk bevestigd zodat je vooraf precies weet waaraan je toe bent. Wil je het motorrijbewijs A snel halen in Sittard-Geleen dan zetten we zoals afgesproken spoed achter je motorrijopleiding!

De Motorrijbewijspoint Sittard-Geleen rijopleiding krijg je volgens een efficiënt lesplan. Dit houdt in dat je snel alle vaardigheden leert die op de twee rijexamens van jou worden verwacht. Onze kwalitatieve KNMV instructeurs leren je via een effectief lesplan snel en deskundig wegwijs met alle motor- en kijktechnieken, kunnen je alles demonstreren en trainen je met de volgmotor alle vaardigheden, vandaar ook het hoge slaginspercentage van circa 90% met de AVB en AVD.

Motorrijbewijspoint Sittard-Geleen motorrijlesplan

3. De beide motorexamens AVB en AVD

Voor het spannendste gedeelte van de rijopleiding, de praktijk motorexamens, geven wij jou de garantie dat je zeer goed bent voorbereid. Ons streven is dat je maar één keer met de examinator van het CBR kennis hoeft te maken voor zowel het AVB almede ook bij het AVD gedeelte en met trots de eerste keer voor het motorrijbewijs slaagt. Dat bewijst tenslotte ook ons hoge slagingspercentage van ruim 90% en onze 32 jarige ervaring met het opleiden van duizenden cursisten.

Mocht je onverhoopt je dag niet hebben kan je gebruik maken van onze onbeperkte examengarantie voor het AVB en AVD CBR rijexamen van 12 maanden! Ben je niet de eerste keer geslaagd, geen kopzorgen, wij betalen voor jouw dan het nieuwe C.B.R. herexamen AVB en/of AVD zodat je zelf veel geld kunt besparen en extra ruimte over hebt om de geadviseerde rijlessen te nemen.

Lees de F.A.Q. voor meer informatie. Heb je nog vragen dan bellen wij jou. Uiteraard kun je ook direct aanmelden voor de vrijblijvende rijtest. We nemen dan spoedig contact met je op.

Wil je snel het motorrijbewijs A halen in Sittard-Geleen dan zetten we zoals afgesproken spoed achter je motorrijopleiding! Als je een versnelde spoed motor rijopleiding op maat wenst te volgen met een spoedcursus motorrijbewijskamp binnen 4, 5 of 10 dagen of een snelcursus motorrijbewijs in 2 tot 8 weken kan dit vanuit de regio Jabeek, Berg aan de Maas, Doenrade, Grevenbicht, Kelmond of Stein (Bekijk alle plaatsen in jouw regio)!